Meny
Historikk, Bilder & Forside
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Reloaded - 1 mars

Reloaded så dagens lys i mai 2012 i forbindelse med vokalist/låtskriver Heidi K. Blåsmo sin deltagelse i The Voice 2012. Dette satte fart i Heidi sitt ønske om å gå i studio for å få ”tapet” noen av låtene som svirret rundt i hodet. 

Med signert platekontrakt i Nordic Records, var det bare å gi full gass! Man sier at noen er født med blues og soul i hjertet, og Heidi er så absolutt en av dem. Endelig skulle hun ta steget fullt ut, og lage sin egen plate på sine egne premisser. Som det fyrverkeriet Heidi er passer hennes råe bluesrock stil som hånd i hanske.  Heidi har lang fartstid som vokalist. Hun har gjort opptredener sammen med blant annet Øyvind Blunck, Guri Schanke, Madrugada og Hellbillies for å nevne noen. Hun har også utallige opptredener innen storband, kor og lokale bandprosjekter bak seg. Med sitt band, Reloaded, har hun samlet fem dyktige og erfarne musikere med lang fartstid i bransjen.

Foruten utallige lokale band og prosjekter har musikerne i Reloaded gitt ut egen musikk, eller i andre band som Veslefrikk, Romantic Noise, Absolutt Gospel, Roots'n Boots, Spoonful of Blues, Englakoret og Jarle Børresen band. ”Noen vil ha mer, og fanden vil ha flere”,- er vel en god forklaring på den første singelen ”I’m Freakin’ Reloaded”, men om du spør låtskriver og vokalist, Heidi K. Blåsmo i Reloaded, vil du nok aldri få et helt klart svar på hva denne låten egentlig handler om… Heidi fikk en datter i 2014, så bandet har av natulige årsaker hatt en pause. Nå er hovedbasen for bandet blitt Bluesbyen Notodden, og de er i full produksjon av neste album! Debutalbumet til Reloaded - 30. august 2013.

The band -

Singer 'n songwriter: Heidi Kvalholm Blåsmo

Guitar: Hans Trasti Isaksen

Bass: Tony Caddle

Keyboard: Jarle Børresen

Drums: Lars Ove Fjelldahl

 

ticketmaster.no