Meny
Historikk, Bilder & Forside
Hetlandsgata 9 4344 Bryne
Telefon: 40479656 Send oss e-post
Redaktør: Ole Christian Wold Haavik
Paul Lamb & The King Snakes - 5 april

Paul Lamb begynte å spille munnspill allerede i barndommen. Inspirert av Sonny Terry, som han var så heldig å møte og samarbeide med etter at han begynte å spille i klubber i en alder av femten. Han er blitt tildelt British Blues Connection's årlige pris for den beste britiske munnpiller flere år på rad, mens King Snakes ofte har tatt tittelen som beste band.

Han har også spilt sammen med noen av sine helter som Buddy Guy, Junior Wells og Brownie McGhee. Lamb spilte bare akustisk blues fram til ca 1980. Han dannet Blues Burglars med gitarist Johnny Whitehill tidlig på 1980-tallet, et samarbeid som til slutt ble Paul Lamb & King Snakes. De lanserte et eponymt album med Ace Records i 1990, etterfulgt av flere andre. Hvert album bygger både Lams personlige rykte som munnspiller og bandetes prestisje.  

Han er blitt tildelt British Blues Connection's årlige pris for den beste britiske munnpiller flere år på rad, mens King Snakes ofte har tatt tittelen som beste band. Som følge av dette har hans ferdigheter på munnspill vært etterspurt, og han hadde en hit i 1994 i UK Singles Chart med sporet "Harmonica Man" (under pseudonym Bravado) med Pete Waterman.

Lamb har også jobbet med Mark Knopfler, The Who, Rod Stewart og Jimmy Nail, spilt på BBC, laget filmmusikk og vært med i ulike tv-reklamer i Storbritannia.   Lam ble nylig innviet i British Blues Awards Hall Of Fame. Blues & Rhythm Magazine beskrev Paul Lamb & The King Snakes som "lazily cocksure and coolly aggressive".   Bandet består av: Paul Lamb – Munnspill og vokal Chad Strentz – Vokal og rytmegitar Ryan Lamb - Gitar Rod Demick – Bass og vokal Dino Coccia - Trommer

ticketmaster.no